Nulta.com - izdelava spletnih strani, katalogov in trgovin


 Naša ponudba 

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Prenova spletnih strani

SEO analiza

  

 Primeri spletnih strani 

Servis izvenkrmnih motorjev

Salon pohištva Darsen

Seznam trgovin>>

  

 Reference in povezave 

Malice in kosila Koper

Restavracije in gostilne Koper

Apartmaji Izola

Science Box

Ideje za darila

Povezave in reference>>

  

Izdelava spletnih trgovin

Za samo 12 € na mesec vam izdelamo odlično spletno trgovino, ampak ne verjamite nam na besedo. Da se boste lahko prepričali v izjemnost orodja za izdelavo spletnih strani in trgovin vam ponujamo 15 dnevni BREZPLAČNI TEST aplikacije. Po 15tih dneh uporabe se boste lažje odločili ali je orodje primerno za vašo spletno predstavitev.

Več o izdelavi spletne trgovine preberite tukaj!

 

Izdelava spletnih strani in prenova

Poleg spletnih trgovin izdelujemo tudi povsem običajne predstavitvene spletne strani in spletne vizitke. Na vašo željo in v sodelovanju z vami vam postavimo spletno stran, uredimo registracijo vaše domene in gostovanje. V kolikor bi želeli sami spreminjati vsebino spletne strani vam uredimo administracijo le te, ki vam omogoča, da z nekaj kliki na svoji strani objavite novico, sliko ali karkoli spremenite. Poleg enostavnih spletnih vizitk vam nudimo tudi izdelavo kompleksnejših spletnih strani s kompletnim upravljanjem.

Več o izdelavi spletnih strani najdete tukaj!

Imate že spletno stran pa niste z njo zadovoljni? Za zmerno ceno vam prenovimo spletno stran, jo grafično osvežimo, optimiziramo njeno vsebino in poskrbimo, da vas vaši kupci najdejo hitreje. Zahtevajte ponudbo!
  
  

Optimizacija

Spletna stran, ki ne upošteva osnovnih pravil optimizacije je obsojena na to, da jo obiskovalci ne bodo našli. Za vas smo poleg ponudbe profesionalne optimizacije, ki bo vašo stran uvrstila na vrh zadetkov in bo k vam pripeljala prave kupce, pripravili tudi brezplačne optimizacijske nasvete. Prilagamo vam primer IN site in OFF site optimizacije strani Apartmaji Izola, ki se ukvarja z oddajo apartmajev v najem. Optimizacija bo dosegla svoje učinke v obdobju 3 do 6 mesecev. Apartmaji Drago, ki se nahajajo v mirnem predelu Izole, imenovanem Simonov zaliv bodo nedvomno po opravljeni optimizaciji dosegali pozicije izbranih ključnih besed do 15 mesta (danes med 50 in 150 mesto). Druga v vrsti optimizacije je gostilna in pizzerija v Izoli. Gostilna Manjada bo s pravilno optimizacijo (četudi stran vsebuje za SEO neugodne okvirje) eno izmed prvih gostišč na obali. Sveže ribje jedi so nedvomno njihova paradna ponudba...

Zahtevajte ponudbo za optimizacijo vaše spletne strani, še prej pa obiščite stran, ki vam bo razložila zakaj je pomembna optimizacija strani.

 

 

 Deli z ostalimi

Prenosni računalniki, računalniki in oprema     fotoaparati, objektivi, spominske kartice    Tehtnice, radiatorji, oprema za dom in pisarno    fitnes, smuči, športna oprema    oblačila in obutev    LCD, Audio in video oprema    otroški vozički, posteljice, hojce, plenice, igrice...    pomivalni stroji, hladilniki in ostali gospodinjski aparati    aparati za striženje, depilacijo, termometri in ostalo    zimske, poletne gume, pnevmatike in dodatna oprema avtomobila    Spletna trgovina - spletna košarica

Kontakt Za spletne trgovine Optimizacijske povezave
  • Agencija G3 d.o.o.
    Ulica Talcev 14
    6000 Koper

    info(at)nulta.com