Salon pohištva DARSEN Izola Koper


Salon pohištva DARSEN

  Naša ponudba
  Novice

  


Vzmetnica Jogi Meblo NIRVANA

   

-  Dvojno vzmetenje: spodnji del 5 consko žepkasto, gornji del micro žepkasta jedra
-  Zračni kanal
-  Enostranski jogi, ni potrebno obračanje
-  Preobleka je iz tkanine x-static, najprevodnejša tkanina za statično elektriko na svetu, prepušča 99% statične elektrike
-  Antistatična preobleka
-  Antialergijska vzmetnica
-  Višina = 40 cm


Pletenina X-STATIC je izdelana iz poliestrskih vlaken in 2% vlaken z nanosom srebra. Zaradi lastnosti srebra je pletenina X-Static protibakterijska, protistatična, se ne navzema vonjav telesnih tekočin, uravnava temperaturo in je okolju prijazna, saj je izdelana brez kemičnih aditivov, ki bi vplivali na zdravje človeka ali na okolje. Pet-consko žepkasto žično jedro je narejeno iz žice debeline 1,8 in 2,0mm ter je dodano utrjeno z valjancem Na jedro je položena 2-centimetrska plast 3D-tkanine, ki služi kot zračni kanal ter dodatna podpora. Nad zračnim kanalom je jedro iz super mikrožepkastih vzmeti. Posamezna vzmet ima premer 2, 5cm, na kvadratni meter je 1.000 vzmeti. Izjemno majhen premer vzmeti omogoča maksimalno prilagajanje ležišča telesu, zmanjša pritisk ležišča na posamezno točko telesa ter minimalizira občutenje premikanje partnerja.

Tkanina X-static je tkanina, ki najbolje na svetu prevaja statično elektriko, prepušča namreč kar 99% statične elektrike, ki jo proizvaja telo. X-static vsebuje vlakna s srebrovimi ioni, ki preprečujejo razvoj mikroorganizmov ter navzemanjem telesnih vonjav.

MIKRO ŽEPKASTO JEDRO objame telo na enak način kot spominska pena, vendar je veliko bolj zračno Pritisk vzmeti na telo je enakomeren. Zaradi izjemno velikega števila vzmeti obračanja partnerja sploh ne občutite.


Prevoz je brezplačen.


Proizvajalec: Meblo INT d.o.o.


Cena: 0.00

Več informacij preko elektronske pošte darsen@siol.net


<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane Darsen d.o.o. - 2009 - ADMIN

  Domov   |   O nas / pogoji posl.   |   Povezave   |   Kontakt   |   Sitemap  

Malice in kosila - Koper Izola Piran

--