Salon pohištva DARSEN Izola Koper


Salon pohištva DARSEN

  Naša ponudba
  Novice

  


Vzmetnica Jogi Meblo TALASSO

   


-  Občutek spanja na oblaku
Hi-low 5 consko žepkasto jedro
-  4,5 cm bio memory pene (spominska biopena) na vsaki strani
-  Antibakterijska zaščita Silver+
-  Preobleka je pralna
-  Višina = 27 cm

4,5-centimetrska plast spominske biopene, ki popolnoma objame telo!

PETCONSKO ŽEPKASTO JEDRO HI-LOW:
Telesu se prilagaja izjemno točkovno, odzovejo se le vzmeti, na katere pritiska telo, tako je hrbtenica nenehno poravnana in v pravilni legi, mišice so sproščene. Vzmeti različnih višin ustvarijo občutek ležanja na vodni površini Ležišče je izjemno zračno.

SPOMINSKA BIOPENA:
Telo podpre čisto v vseh točkah, ustvari občutek mehkega objema. Spominska biopena je narejena iz naravno obnovljivih virov.

PREVLEKA: izjemno prijetna in nežna na otip. Mešanica poliestra, viskoze in bombaža.Tkanina je mesanica viskoze (33%), bombaža (9%) in poliestra (58%), je izjemno prijetna na otip in protibakterijsko zaščitena z zaščito SILVER+ na osnovi srebrovih ionov. Tkanina je presita s sintetično vato. Sistem sestavljanja vzmeti v žepkih HI-LOW omogoča različne možnosti kombiniranja višjih in nižjih vzmeti. Sistem šahovnice, ki je uporabljen v Talassu, je kombinacija vzmeti višine 15cm in 13cm.Omogoča aktivno prilagajanje telesu, saj se vzmeti odzovejo na minimalen premik. Razlika v višini ustvarja udobje in zračnost, osrednji del pa ustrezno podporo. Jedro je na sredini dodatno utrjeno z valjancem Jedro je na sredini dodatno utrjeno z valjancem Jedro je pet-consko Nanj je položena 4, 5 centimetrska plast spominske biopene. Približno 15% surovin za spominsko peno je pridobljenih iz naravno obnovljivih virov, vendar lastnosti pene kljub temu ostajajo enake. Spominska pena v največji mogoči meri zmanjša povratni pritisk ležalne površine na telo. Hrbtenica ostane v pravilni legi in je fiziološko poravnana, tudi ko spimo na boku. Ležišče je oblikovano tako, da imamo občutek spanja na vodi.
Cena je informativna (MPC z DDV).
Cena velja za plačilo v gotovini (velja tudi nakazilo na TRR).
V ceni je že vračunan 10% gotovinski popust.

Prevoz je brezplačen.


Proizvajalec: Meblo Jogi d.o.o.


Cena: 0.00

Več informacij preko elektronske pošte darsen@siol.net


<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane Darsen d.o.o. - 2009 - ADMIN

  Domov   |   O nas / pogoji posl.   |   Povezave   |   Kontakt   |   Sitemap  

Malice in kosila - Koper Izola Piran

--