Salon pohištva DARSEN Izola Koper


Salon pohištva DARSEN

  Naša ponudba
  Novice

  


Vgradne omare ALP'LUX AX-09 Alples

       

Prostornina  vgradne omare omogoči razkošje bivanja in poveča izkoristek prostora. Alples je pričel z izdelavo vgradnih omar, garderobnih omar in predelnih sten z drsnimi vrati za različne rešitve opremljanja bivanjskih prostorov po meri pod oznako ALPLUX.

Njihova posebna prednost je, da se z izborom odličnih materialov skladajo z ostalimi pohištvenimi programi Alples kot so spalnice, mladinske sobe itd. Z vgradnimi omarami Alp´lux so na voljo nove rešitve prehodov med prostori, kjer bo omara ali elegantna predelna stena ločevala in povezovala hkrati. Posebnosti prostora niso več ovira. Izkoristi se lahko prav vsak kotiček, tudi v zahtevnejših prostorih kot so mansarde, stopnišča, prostori nepravilnih oblik, preveliki ali premajhni prostori.

Z omarami od tal pa do stropa in od stene do stene se pridobi dodaten odlagalni prostor prav tam, kjer pri klasičnih omarah ostajajo odprtine in reže, kjer je prostor neizkoriščen in na katerih se nabira največ prahu t.j. med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. Za dodatno preprečitev prašenja v notranjosti je poskrbljeno s proti prašnimi krtačkami na vratih omare.

Pri izbiri zunanjega videza vgradnih omar se lahko odločate med lesnimi in barvnimi dekorji Alplesovih programov, barvnimi stekli in ogledali.

Da bo tudi notranja ureditev vgradnih omar Alp´lux povsem prilagojena vašim željam in potrebam, je poskrbljeno z bogato izbiro notranje opreme.

Z vgradnimi omarami po meri od tal pa do stropa in od stene do stene se pridobi dodaten odlagalni prostor prav tam, kjer pri klasičnih omarah ostajajo odprtine in reže, kjer je prostor neizkoriščen in na katerih se nabira največ prahu. Za dodatno preprečitev prašenja v notranjosti je poskrbljeno s proti prašnimi krtačkami na vratih omare.Pri izbiri zunanjega videza vgradnih omar se lahko odločate med lesnimi in barvnimi dekorji Alplesovih programov, barvnimi stekli in ogledali.Da bo tudi notranja ureditev vgradnih omar Alp´lux povsem prilagojena vašim željam in potrebam, je poskrbljeno z bogato izbiro notranje opreme.

DOBRO JE VEDETI:

  • ročaji vgradne omare so zasnovani ergonomsko (za lažje premikanje vratnih kril)
  • hrbtišča vgradnih omar s prezračevalnim sistemom za preprečevanje plesni se pritrdijo brez vrtanja v steno
  • drsna vrata z mehkim zapiranjem - blažilci (možno pri krilih širših od 95 cm)
  • protiprašne krtačke med vratnimi krili garderobne omare zmanjšujejo prašenje v notranjosti omare
  • kaljeno steklo na vratih je varnejše od običajnega stekla - ob morebitnem razbitju imajo delci tope robove
  • v ponudbi je tudi stopnička za dostop do višjih polic v vgradni omari (v barvi korpusov)
  • notranjost vas navduši z elegantno sivo barvo osnovnih korpusov - višja kakovost

Proizvajalec: Alples d.d.


Cena: 0.00

Več informacij preko elektronske pošte darsen@siol.net


<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane Darsen d.o.o. - 2009 - ADMIN

  Domov   |   O nas / pogoji posl.   |   Povezave   |   Kontakt   |   Sitemap  

Malice in kosila - Koper Izola Piran

--