Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


DRISKA

   

Težave prebavnega sistema se kažejo kot motnje poslabšanega prebavljanju, slabe absorbcije hranilnih snovi ali oslabljeno premikanje hrane skozi črevesje. Driska se pojavi ob pospešenem procesu prehajanje hrane skozi prebavila - hranilne snovi in voda prehitro potujejo skozi prebavni trakt.

Driska je lahko le del naravne poti čiščenja telesa in če težave niso vztrajne in jih ne spremlja bruhanje, lahko pustimo da gre svojo pot. Ob tem ne pozabite na zadostne količine vode, saj lahko pride do dehidracije.

Opravite 24 urni post in nato postopoma vnašajte majhne količine hrane v vsakdan. Nikoli pa ne dajajte mleka ali mlečnih izdelkov, vse dokler vsi simptomi ne izginejo. Preidemo pa seveda tudi na dietno hrano z razkuhanim rižem in pustim mesom (piščanec brez kože, bela riba).

Potrebno je posvetovanje z veterinarjem, če se driska ponavlja več kot nekaj dni ali če pride do dehidracije.

Če se je driska pojavila kot posledica manjše okužbe, je najbolj primerna naravna pomoč ČESEN z GRŠKIM SENOM, saj je česen priznan po svojih antibiotičnih, antiseptičnih in antivirusnih učinkih.

Vaša najboljša naravna pomoč ob pojavu driske in slabe absorbcije hranilnih snovi je DREVESNO LUBJE. Zeliščno mešanico rdečega bresta in lubja topola uporabljamo za zmanjševanje črevesnih motenj. Njegove sestavine so izredno prebavljive z nizko ravnjo maščob, zato ga dajemo par dni po napadu driske, saj bo pomagalo sistemu da se postavi nazaj v normalno stanje. Okrepi se toleriranje hrane ter notranjosti prebavnega sistema se izboljša vpojnost, kar omogoča poln izkoristek vnesene hrane.

Varno ga lahko dajemo za nedoločen čas, če je potrebno, še posebej kot podpora v primerih nepravilnega delovanja trebušne slinovke.* ZA PODROBNEJŠI OPIS IZDELKA KLIKNITE NA IME IZDELKA.
 

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd., Shipton Gorge, Bridport, Dorset, DT6 4LP, Velika Britanija

Cena:
<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap  
--