Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


BRUHANJE

Veliko lastnikov psov in mačk skrbi, ker jejo travo in nato bruhajo – to ni zaskrbljujoč problem, saj živali tako očistijo svoj prebavni sistem.

Najpogostejši vzrok za bruhanje pri psih je njihova navada da pojedo vse kar najdejo, medtem ko pri mačkah gre običajno za izbljuvanje svitka iz dlak.  Če gre le za občasen pojav, problem ni zaskrbljujoč. Pogostejše bruhanje z drugimi znaki bolezni, kot so izguba teka, potrtost, driska ali zaprtje pomenijo, da je potrebno poiskati nasvet veterinarja. Bruhanje povzroča izgubo tekočin, zato poskrbite, da bodo imeli na voljo dovolj vode.

Vzroki so lahko zaužitje trave, smeti, strupa, tujki v želodcu, zajedavci,... Po napadu bruhanja jim ne dajajte hrane od 12 do 24 ur, da se telo očisti in da se poslabšamo stanja. Nato jim za nekaj dni ponujajte dietno hrano, sestavljeno iz razkuhanega riža, kuhanega belega piščančjega mesa ali ribe. Količine obroka naj bodo majhne, dobijo naj jih večkrat dnevno. Občasno lahko ponudite psom tudi majhno količino kurje juhe, mačkam pa malo metinega čaja. Pri tem pa naj imajo vedno na voljo svežo vodo v manjših količinah. Postopoma povečujte obroke hrane in do konca tedna preidite na dva obroka dnevno ter na redno prehrano.

Zelo koristna zelišča ob pojavu bruhanja so peteršilj, rožmarin ali timijan. Vaša naravna pomoč z vnosom koristnih zelenih sestavin je ZELENI PRAŠEK, ki vsebuje špinačo, peteršilj in vodno krešo. Peteršilj je dober vir vitamina A in ima vermicidne lastnosti. Izdelek je bogato z železom, antioksidanti, vitaminom C, klorofilom, kalcijem in magnezijem.

Ob dolgotrajnem in ponavljajočem bruhanju je potrebno poiskati pomoč veterinarja.

 

* ZA PODROBNEJŠI OPIS IZDELKA KLIKNITE NA IME IZDELKA.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd., Shipton Gorge, Bridport, Dorset, DT6 4LP, Velika Britanija

Cena:
<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap  
--