|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Dobrodelna predstava Dese Muck v Gledališču Koper - Končno srečna!


Ob dnevu žena je Lions klub Ankaran Istra v sodelovanju z Gledališčem Koper pripravil prav poseben gledališki dogodek, ki je v duhu humanitarnosti in dobrodelnosti obeležil praznik vseh žena in deklet. 8. marca je namreč v koprsko gledališče gostilo Deso Muck s svojo monokomedijo "Končno srečna!". Predstava je duhovit, sproščujoč, protistresen in inteligenten vpogled v to, kako se v dobi interneta vsi naši najbolj vitalni odnosi iz sveta, ki je brbotal in vrel od čustev in čutnosti ter telesnih, neposrednih stikov in dotikov in s tem povezanih nevarnosti… kako se vse to nezadržno seli v navidezno anonimno in varno ter neskončno bogato medmrežje, z neštetimi možnostmi za drugačno življenje.
 Desa Muck se predstavlja v lastni monokomediji o Ljubici, dokončno osamljeni ženski poznih srednjih let, ki je svoje življenje preselila v računalnik in že dvanajst let ni šla iz hiše. Tudi preživlja se preko računalnika. Vsi njeni odnosi se dogajajo na medmrežju, kjer ima svojo resnično ljubezen in virtualne ljubimce, ima sovražnike in prijatelje, s katerimi manipulira pod izmišljenimi imeni. Tudi njen odnos s sinom je le preko računalnika. Tako zelo laže sama sebi in vsem internetnim zvezam, da je zanjo njen virtualni svet povsem resničen.

In zakaj ne bi bil? Končno srečna! je duhovito, sproščujoče, protistresno besedilo, v katerem se Muckova ukvarja tudi z večnim vprašanjem samopodobe in z obsedenostjo z zapovedjo o idealnih ženskah ter s težavami, ki iz tega izhajajo; hkrati pa je tudi inteligenten vpogled v to, kako se v dobi interneta vsi naši najvitalnejši odnosi iz sveta, ki je brbotal in vrel od čustev in čutnosti, telesnih, neposrednih stikov in dotikov ter s tem povezanih nevarnosti … kako se vse to nezadržno seli na navidezno anonimno in varno ter neskončno bogato medmrežje, z neštetimi možnostmi za drugačno življenje.

Del izkupička (2.800 EUR) od prodaje vstopnic bo namenjen humanitarnim projektom LK Ankaran Istra o katerih bomo obiskovalce naše spletne strani redno obveščali. Zahvaljujemo se vsem, ki ste s svojim obiskom pripomogli uspešni akciji.

 

 

Februar, 2011

 
<< Nazaj


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)

 

 

--