|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Letna skupščina LK Ankaran Istra 2011

         


V četrtek, 12. 5. 2011 ob 19.00 je v prostorih Gostišča Ražman v Gračišču, potekala redna letna skupščina Lions Kluba Ankaran-Istra. Na skupščini je bil predlagan in sprejet dnevni red, ki je vseboval obravnavo in sprejem letnega poročila o delu ter finančnega poročila za leto 2010/2011, obravnavo in potrditev okvirnega plana dela in  finančnega načrta za leto 2011/2012, razrešitev predsednika in ostalih članov vodstva in volitve novega predsedstva. Skupščini je predsedoval Dorijan Maršič 
 



Skupščina je potrdila letno poročilo ter finančno poročilo kakor tudi okvirni program dela za naslednjo lionistično leto. Skupščina je pra v tako razrešila sedanje vodstvo ter izvolila novo vodstvo, ki bo vodenje kluba prevzela z 1. 7. 2011. Vodstvo sestavljajo naslednji lioni:

- Dean Žigon, predsednik,
- Zoran Širca, 1. podpredsednik,
- Marko Kocjančič, tajnik
- Primož Turšič, zakladnik.

»Ponosen sem, da smo v iztekajočem lionističnem letu pod streho spravili naše tradicionalne akcije predvsem pa da smo vpeljali tudi novo humanirano akcijo - gledališko predstavo. V čast mi je tudi, da smo v tekočem lionističnem letu uspeli narediti prve korake v čezmejnem sodelovanju s sodenjimi klubi iz Italije in postavili temelje za globje mednarodno povezovanje LK Ankaran Istra.« je na koncu skupščine izpostavil aktualni predsednik Peter Bolčič. Predsednik se je ob zaključku svojega mandata zahvalil vsem članom za pomoč. Posebno zahvalo za tvorno sodelovanje pri izpeljavi začrtanih nalog je namenil tajniku, lionu Marku Kocjančič. Bodočemu vodstvu je zaželel veliko uspehov pri delu.

Potrjen nov program dela je ambiciozno zastavljen saj vsebuje tako tradicionalne akcije kot vpeljavo nekaterih novih projektov. "Vsem nam je v čast in ponos, da bodoči guverner distrikta 129 izhaja iz vrst našega kluba. To dejstvo pa nam nalaga tudi zavezo, da bomo v naslednjem letu še tvorneje sodelovali z distriktom v znak podpore našemu članu Lionu Dorijanu Maršiču." je ob koncu predstavitve svojega programa dejal bodoči predsednik Dean Žigon.

Ob zaključku skupščine so člani LK Ankaran Istra z veseljem sprejeli povabilo na svečano pogostitev liona Vladimirja Ražmana v svoji gostilni. Ob odlični hrani, dobri kapljici ter v prijetnem vzdušju Gostišča Ražman v Gračišču so lioni nadljevali klepet in zaključili prijeten večer druženja med prijatelji.

 

 

Maj, 2011




<< Nazaj


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)

 

 

--