|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Redna letna skupščina 2012

         


V četrtek, 22. marca 2012 je v prostorih Gostišča Ražman v Gračišču, potekala redna letna skupščina Lions Kluba Ankaran-Istra. Na skupščini je bil predlagan in sprejet dnevni red, ki je vseboval obravnavo in sprejem letnega poročila o delu ter finančnega poročila za leto 2011/2012, obravnavo in potrditev okvirnega plana dela in finančnega načrta za leto 2012/2013, razrešitev predsednika in ostalih članov vodstva in volitve novega predsedstva. Skupščini je predsedoval Bojan Starc.Skupščina je potrdila letno poročilo ter finančno poročilo kakor tudi okvirni program dela za naslednjo lionistično leto. Skupščina je razrešila sedanje vodstvo ter izvolila novo vodstvo, ki bo vodenje kluba prevzelo s 1. 7. 2012. Vodstvo sestavljajo naslednji lioni:

- Zoran Širca, predsednik,
- Matjaž Sever, 1. podpredsednik
- Primož Turšič, 2. podpredsednik
- Marko Kocjančič, tajnik
- Primož Turšič, zakladnik.

»Zahvala za tako dobro leto gre prav vsakemu med nami. Brez pomoči in predanosti vsakega posameznika ne bi uspešno izpeljali toliko projektov kot smo si jih letos zastavili. Veliko dela nas čaka tudi v prihodnje in prepričan sem da bomo s to pozitivno energijo, ki je prevevala to leto vse naše načrte skupaj z novim vodstvom tudi izpeljali.« je na koncu skupščine izpostavil aktualni predsednik Dean Žigon. Predsednik se je ob zaključku svojega mandata zahvalil vsem članom za pomoč. Posebno zahvalo za tvorno sodelovanje pri izpeljavi začrtanih nalog je namenil tajniku, lionu Marku Kocjančič in zakladniku Primožu Turšiču, ni pa pozabil tudi na zahvalo guvernerju Dorijanu Maršiču, ki je največje dogodke pripeljal v obalno okloje. "Kljub temu, da smo za naše uspehe zaslužni vsi, si posebno zahvalo za svoj nesebičen doprinos zaslužijo Vlado Ražman in Matjaž Sever. Verjamem tudi, da smo svojo vlogo dobrega podpornika našemu guvernerju v letošnjem letu dobro opravili." je še dodal aktualni predsednik. Bodočemu vodstvu je v nadaljevnju zaželel veliko uspehov pri delu.

Potrjen nov program dela je zastavljen tako, da sledi poti, ki si jo je klub zastavil skozi leta svojega delovanja. "Nadaljevali bomo to dobro leto skozi vse tradicionalne akcije in druženja, morda med našimi idejami najdemo še kakšno, predvsem pa bi v naslednjem letu rad pripomogel k druženju tudi z drugimi klubi v distriktu. " je ob koncu predstavitve svojega programa dejal bodoči predsednik Zoran Širca.

Ob zaključku skupščine so člani LK Ankaran Istra z veseljem sprejeli povabilo na svečano pogostitev liona Vladimirja Ražmana v svoji gostilni. Ob tradicionalno odlični hrani, dobri kapljici ter v prijetnem vzdušju Gostišča Ražman v Gračišču so lioni nadljevali klepet in druženje med prijatelji.

 

Marec, 2012
<< Nazaj


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)

 

 

--