|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Obletnica Charter Night letos v Ankaranu

         


Letošnjo obletnico ustanovitve Lions Kluba Ankaran Istra smo obeležili na večerji v Hotelu Adria Convent v Ankaranu. Člane kluba je seveda s svojo prisotnostjo počastil Guverner Distrikta 129 Slovenija Dorijan Maršič (tudi član LK Ankaran Istra), visoki gost iz sosednje države Hrvaške DGE Branko Dragičevič, D 126 Hrvaska, kot tudi gost iz Nemčije PDG Hans Peter Fisher, GLT Area leader, MD 111 NM Nemčija. V družbi prijateljev je večer minil v obilici dobre volje in iskrenih čestitk za opravljeno delo.
 

Posebno pozornost je imel na letošnjem charter nightu sprejem novega člana - Aleksandra Pahorja kot tudi podelitev priznanj za uspešno opravljeno delo v prejšnjem mandatu. Med prejemnike priznanj predsednika kluba se je kot prvi vpisal kar guverner Dorijan Maršič (član LKAI), ki kljub obilici dela ni pozabil na klubske obveznosti. Prav njemu gre zahvala, da je klub v tem letu zaradi svojih aktivnosti postal prepoznaven po celi Sloveniji kot tudi širše. 

Guverner je v znak zahvale za izjemno podporo v njegovem mandatu klubu podaril darilo, ki ga je sicer spremljalo skozi celoten mandat in s katerim je promoviral svoj klub. Steklena koza, sicer simbol našega kluba, bo odslej krasila tudi vitrino na našem sedežu. Predsednik kluba Dean Žigon je guvernerju Dorijanu Maršiču v dar izročil sliko akademskega slikarja Rajka Svilarja, ki upodablja logotip prvega Lions oljčnika, katerega idejni oče je prav Dorijan. Zahvala za opravljeno delo v Lions Olivetum-u je romala tudi do vsakega člana kluba in sicer z grafiko izvirnika, ki bo krasil Dorijanovo steno. Kaj vse smo v klubu delali v tem letu smo si ta večer ogledali na video prezentaciji (dostopna tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=C1dfWLoAq7M)

 

Priznanje predsednika sta prejel tudi Matjaž Sever in Vladimir Ražman. Matjaž za odlično izpeljane akcije in predvsem za nesebično pomoč predsedniku skozi celoten mandat. Vlado za izjemno delo, ki ga je opravil v okviru projekta Lions Olivetum. Priznanje predsednika sta prejela tudi zakladnik kluba Primož Turšič in tajnik Marko Kocjančič, za izjemno delo v iztekajočem mandatu. Prav posebno presenečenje pa je doletelo predsednika, ko mu je Matjaž v znak zahvale podaril majico, katero so člani kluba namenili najmlajšemu donatorju Janu Žigonu.

  

Guverner distrikta 129 Slovenija Dorijan Maršič je ob tej priložnosti podelil tudi dve najvišji priznanji guvernerja distrikta. Slednje sta za svoje delo prejela Matjaž Sever in Primož Turšič.

S simbolnim branjem zaobljube in pripenjanjem značke s strani guvernerja Dorijana Maršiča smo v svoje vrste tudi uradno sprejeli novega člana Aleksandra Pahorja.

Zvonec in kladivo je dosedanji predsednik LK Ankaran Istra Dean Žigon simbolno predal predsedniku prihajajočega mandata Zoranu Širci.

Ob zaključku večera smo se člani kluba s slavnostno torto spomnili tudi na rojstni dan našega tajnika Markota Kocjančiča. Marko, vse najboljše in še na mnoga leta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Maj, 2012
<< Nazaj


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)

 

 

--