Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


NAPENJANJE in VETROVI

 

Vetrovi nastajajo zaradi prekomernega nabiranja plinov v prebavilih. Ti plini lahko izvirajo iz pogoltnjenega zraka, nastanejo pa med biokemičnimi procesi, zaradi bakterij,... Koliko zraka pogoltnejo je odvisno tudi od tega kako zelo se jim mudi pojesti hrano ter večjo količino pogoltnejo psi s kratkim gobčkom. Neprijetne vonjave pa so predvsem posledica delovanja bakterij v debelem črevesju. Kot preventivni ukrep je najbolje poskrbeti da pojedo hrano bolj počasi, trik ki ga lahko v ta namen uporabimo, je da jim v posodo damo oviro, žogico. Ob večjem številu psov, pa jih obvezno ločeno hranimo, da ni tekmovalnosti in požrešnosti. Za zmanjšanje zaužitega zraka pa jim posodo dvignite na stojalo.

Neprijetne vonjave izvirajo iz trebuha in edinstvena kombinacija treh super zelenih sestavin - peteršilja, klorofila in norveškega kelpa; pomaga pri čiščenju in razstrupljanju organizma. Izdelku ZA RAZSTUPLJANJE TELESA je dodana poprova meta, ki deluje na nevtralizacijo neprijetnih vonjav, kar je lahko odlična pomoč za prekrivanje vonja samic v času gonitve.

Pomirjajoč učinek na celoten prebavni trakt, pa imajo TABLETE ZA IZBOLJŠANJE PREBAVE in so odlična rešitev za ureditev vetrov in zmanjšanje napenjanja ter njihovih stranskih učinkov.  Vsebujejo zelišča, ki se tradicionalno uporabljajo za pomiritev prebavnega sistema. Ingver in baldrijan pomirita prebavni trakt, rabarbara in poprova meta pomagata prebavi, lubje bresta pa ublaži težave.

 

* ZA PODROBNEJŠI OPIS IZDELKA KLIKNITE NA IME IZDELKA.

Proizvajalec: Dorwest Herbs Ltd., Shipton Gorge, Bridport, Dorset, DT6 4LP, Velika Britanija

Cena:
<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap  
--