Salon pohištva DARSEN Izola Koper


Salon pohištva DARSEN

  Naša ponudba
  Novice

  


Vzmetnica Lineaflex Orchidea

Ortopedski model vzmetnice z vzmetenjem Bonnel. Ortopedsko sanitarna vzmetnica, katere glavna značilnost je trpežnost. Struktura te vzmetnice zagotavlja primerno podporo hrbtenici. Box na vseh štirih straneh iz prožne poliuretanske pene proti udiranju z dodano Ergoflex ploščo, zagotavlja nedeformiranje tudi pri uporabi v daljšem časovnem obdobju.

Jedro sestavlja tiho, močno a istočasno prožno vzmetenje Bonnel (400 vzmeti), ki zaradi svoje velike nosilnosti zagotavlja popolno udobje in pravilno podporo celotnemu telesu. Box proti udiranju, ki je okrog celotnega prečnega pasu vzmetnice, poleg tega, da nudi udobje med počitkom, tudi odpravlja neprijeten občutek drsenja na robu ležišča, ki se pojavlja pri vzmetnicah s tradicionalnim vzmetenjem. Ergoflex plošča, elastična in zračna, visoke gostote in nosilnosti, povezana s klobučevino AT (termofiksirana mešanica bombaža) nudi garancijo ortopedskemu ležišču za pravilno podporo telesu.

Vzmetnico ORCHIDEA odlikujejo polnila iz zelo cenjenih materialov, kot je topla volna Merino na zimski strani in sveža konoplja na letni strani.

Zimska stran: volna merino, z odličnimi termostatičnimi lastnostmi, mehka, prožna, zelo pronicljiva.

Volna avstralskih ovac MERINO sodi med najbolj cenjeno volno na svetu.

Letna stran: konoplja je visoko hidroskopska (ima visoko kapaciteto vpojnosti vlage), pa tudi trpežna, termoizolacijska, pronicljiva in antibakterijska.

Prevleka iz bombaža zagotavlja:
- pronicljivost in zračnost – posebna vlakna, ki so dodana v notranjost, izboljšujejo udobje in sposobnost prezračevanja - mehkobo
– svilnat občutek mehkobe in svežine.

Prečnemu pasu so dodani 4 ročaji iz blaga za lažje prestavljanje vzmetnice. Zračniki zagotavljajo boljše prezračevanje notranjosti ležišča.
Proizvajalec: Lineaflex


Cena: 0.00

Več informacij preko elektronske pošte darsen@siol.net


<< Nazaj


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane Darsen d.o.o. - 2009 - ADMIN

  Domov   |   O nas / pogoji posl.   |   Povezave   |   Kontakt   |   Sitemap  

Malice in kosila - Koper Izola Piran

--