|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

V Kopru je decembra dišalo po dobrodelnosti

Kot vsako leto že več kot 10 let zapored, so se tudi letos člani lions kluba Ankaran Istra zbrali na koprski tržnici. Glavni namen je dobrodelnost in druženje. Istrske dobrote, kot so pršut, sir, oljčno olje iz Lions oljčnika in predvsem kuhano vino izpod rok Dravota in Igorja so privabile mnoge obiskovalce, piko na i pa so tudi letos dodale sladice izpod pridnih rok članic in članov LEO kluba Koper Capodistria.

Oljke v lions oljčniku tudi letos dobro obrodile

Februarja bo minilo že šest let odkar smo v Popetrah ob obisku mednarodnega predsednika Wing-Kun Tam-a otvorili Lions oljčnik, v katerem ima vsak od slovenskih Lions klubov svojo oljko. Letos so se tehtnice kljub slabšim obetom letine ustavile pri zavidljivih 100 kilogramih.


Brankov memorial v balinanju - Marezige 2017

Lionistično leto smo v Lions klubu Ankaran Istra tudi letos začeli z dobrodelnim balinanjem. Klub slabemu vremenu je dogodek bogatila dobra volja vseh prisotnih - članov kluba in naših zvestih gostov. Znesek prijavnin bo namenjen dobrodelnemu projektu in sicer nakupu učnih pripomočkov za potrebe uučenja uporabe defibrilatorja v osnovnih šolah na Obali.

Zastopali smo primorske barve na prireditvi 100 obletnice Lions organizacije

Tudi člani LK Ankaran Istra smo v Ljubljani soustvarili neverjeten dogodek OBJEM, vrhunec obeleževanje 100 obletnice delovanja. Združili smo se vsi Lioni, preplavili Ljubljano in se ljudem predstavili z vso energijo, ki jo premoremo. Naš klub je z degustacijo oljčnega olja mimoidočim predstavil humanitarno akcijo Lions oljčnika iz Popeter. 

Zbirali smo rabljena očala

V mesecu maju se je končala akcija zbiranja rabljenih očal, ki je potekala tudi na obali. Osrednje točke zbiranja so bile trgovine Hofer, tako kot vsako leto pa so nam na pomoč priskočili tudi posamezniki in organizacije. Med njimi velja posebej pohvaliti Okuldent iz Kopra, ki že vrsto let skrbi za to, da so škatle z očali resnično do vrha napolnjene.

Zbrana očala bomo pregledali, sortirali, prešteli in zapakirali ter jih pripravili za na pot v zbirni center Medico LC, Le Havre (Francija). Od tam pa gredo ponovno pregledana, očiščena in označena, v dežele tretjega sveta, k uporabnikom, ki jih potrebujejo.Vodstvo kluba je v novem lionističnem letu prevzel Klavdij Reja

Konec aprila je potekala redna letna skupščina Lions Kluba Ankaran-Istra. Na skupščini je bil predlagan in sprejet dnevni red, ki je vseboval obravnavo in sprejem letnega poročila o delu ter finančnega poročila za leto 2016, obravnavo in potrditev okvirnega plana dela in finančnega načrta za leto 2017/18, razrešitev predsednika in ostalih članov vodstva in volitve novega predsedstva. Za novega predsednika kluba je bil izvoljen Klavdij Reja.

Prikazano 1 do 6 (od skupaj 104 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)

 

 

--