Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 Prebava

DRISKA

Driska je lahko le del naravne poti čiščenja telesa in če težave niso vztrajne in jih ne spremlja bruhanje, lahko pustimo da gre svojo pot. Opravite 24 urni post in nato postopoma vnašajte majhne količine hrane v vsakdan. Nikoli pa ne dajajte mleka ali mlečnih izdelkov, vse dokler vsi simptomi ne izginejo.

Preberite si več o tej temi...  


BRUHANJE

Veliko lastnikov psov in mačk skrbi, ker jejo travo in nato bruhajo – to ni zaskrbljujoč problem, saj živali tako očistijo svoj prebavni sistem. Najpogostejši vzrok za bruhanje pri psih je njihova navada da pojedo vse kar najdejo, medtem ko pri mačkah gre običajno za izbljuvanje svitka iz dlak. 

Preberite si več o tej temi...  


NAPENJANJE in VETROVI

Vetrovi nastajajo zaradi prekomernega nabiranja plinov v prebavilih. Ti plini lahko izvirajo iz pogoltnjenega zraka, nastanejo pa med biokemičnimi procesi, zaradi bakterij, ... Neprijetne vonjave pa so predvsem posledica delovanja bakterij v debelem črevesju.

Preberite si več o tej temi...


PROBLEMATIČNA PREBAVA

Za pse in mačke ki imajo problematičen prebavni sistem priporočamo da jih hranite s kosmiči in mesom v ločenih obrokih, so lahko drugače povročijo fermentacijo, ki težave s prebavo le še poslabša. Če se hrana zadržuje v črevesju neprebavljena, zaradi izpostavitve baketrijam fermentira in povzroča nastajanje plinov ter redko blato.

Preberite si več o tej temi...


Prikazano 1 do 4 (od skupaj 4 ) Strani:   1 


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap  
--