|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Dnevnik Guvernerja

Obisk Lions Kluba Trnovski zvon

Krasen večer z Lions klubom Ljubljana Trnovski zvon in maestrom Mojmirjem Sepetom, ki nam je ob pripovedi svoje življenjske zgodbe in anekdot, zaigral tudi nekaj svojih nepozabnih mojstrovin.

Trebanjski lions klub z dražbo in srečelovom zbral sredstva za štipendiranje študenta

Člani Lions kluba Trebnje smo v petek, 21.10.2011, v Gostilni Rakar na Gorenjih Ponikvah priredili dobrodelni ples, rdeča nit oz. slogan dobrodelnega plesa pa je bil Nekoga moraš imeti rad. Z dražbo umetniških del in srečelovom smo zbrali sredstva, ki jih bomo porabili za štipendiranje študenta, ki živi v rejniški družini in želi srednje šolanje nadaljevati na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem na Bledu. Preostanek sredstev bomo namenili tistim, ki jih trenutno potrebujejo.

Srečanje predsednikov con Lions Distrikta Slovenije

Srečanje predsednikov con Lions Distrikta Slovenije z Guvernerjem distrikta Dorijanom Maršičem v Cankarjevem domu. Pogovarjali so se o nalogah in vlogi predsednikov con za boljšo koordinacijo s klubi.


LK Trbovlje Brin obiskal socialno šibko družino in ji podarili paket najnujnejših potrebščin

Predstavniki LK Trbovlje Brin so obiskali socialno šibko družino in ji podarili paket najnujnejših potrebščin. Namen obiska je bil, da se seznanijo z bivalnimi razmerami družine, ki so izjemno slabe. Hiša (na sliki) je statično izjemno problematična. Nekaj sanacijskih posegov so s pomočjo dobrotnikov že izvedli, čaka pa jih še veliko dela, v katerega se nameravajo vključiti tudi Lioni. V kolikor bodo lahko v akcijo pritegnili tudi druge klube, bo stvar veliko lažja.

 


Sestanek članov Sveta Lions šole

19. oktobra so se na prvi seji sestali člani Sveta LIons Šole Distrikta 129, ki jo vodi guverner distrikta Dorijan Maršič ter določili podroben program usposabljanj vodstva in članov do maja meseca 2011.


Srečanja evropskih Lions se je v Mastrichtu udeležilo okoli 900 lionsev iz vseh distriktov

Mednarodni direktor Janez Bohorič in Guverner distrikta Dorijan Maršič sta 14. oktobra 2011 na Evropa Forumu predstavila delovanje Lions distrikta 129 Slovenija.

V delegaciji sta tudi pooblaščenec distrikta za izmenjavo mladih Primož Stošicki ter Rok Klančnik sicer član LK Domžale, ki je pomagal pri postavitvi stojnice našega distrikta. Skupaj s Slovensko turistično organizacijo so namreč vsi prisotni predstavljali naše kraje in organizacijo Lions Mediteranske konference, ki bo leta 2013 v Ljubljani.


Prikazano 37 do 42 (od skupaj 56 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)

 

 

--