|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Dnevnik Guvernerja

Barkovljanka 2011

Barkovljanka 2011 - na povabilo LK Koper Capodistria smo si ogledali
letosnjo regato. Letos nas je pričakala burja in tekma se je odvijala zelo hitro. Vsekakor vsakokrat znova preseneti čudovit pogled na stotine jader v Tržaškem zalivu. Lionsi pa so znova zbrali sredstva za dobrodelne namene.


Obisk guvernerja v Trstu

Guverner slovenskega Lions Distrikta Dorijan Maršič, se je na večer pred največjo svetovno jadralno regato Barkovljanko, v Trstu srečal z italijanskimi, hrvaškimi in slovenskimi Lionsi.

 


Dobrodelni koncert Lions kluba Tržič

Dobrodelni koncert Lions Kluba Trzic v Dvorani Trziskih olimpijcev. Marko Vozelj, Vrazji muzikanti, ansambel POT in mladi trziski pevci in plesalci so pricarali krasen večer.

Nastopili so Pihalni orkester Tržič (eden najboljših orkestrov v Sloveniji), Marko Vozelj (zmagovalec letošnje slovenske popevke), Liza Šparovec (po mnenju Sabine Cvilak najbolj perspektivna mlada operna pevka), Peklenski muzikantje in Big Band POT (Big Band ustanovljen prav v čast tega dobrodelnega koncerta). Izkupiček prodanih kart je namenjen izgradnji športnega parka za starejše v Tržiču. Čestitam predsednici Tei Gasser za odlično organizacijo.


Recikliraj očala - Akcija LK Trnovki zvon

Lions Klub Trnovski zvon pod pokroviteljstvom Lions Distrikta 129 Slovenije in v sodelovanju z Merkator d.d., od 1. oktobra dalje organizira akcijo zbiranja rabljenih korekcijskih očal, ki jih bodo kasneje brezplačno razdelili prebivalcem ekonomsko manj razvitih držav. Akcija je zastavljena široko, saj se bodo rabljena očala zbirala v 28 prodajalnah Mercator na območju celotne Slovenije. Če imate očala, ki jih ne potrebujete več vas vabimo, da jih prinesete na zbirna mesta, ki jih najdete na spletni strani.

Petnajsta obletnica LK Vogrsko

V Dvorcu Vogrsko je včeraj potekala svečanost ob 15.obletnici Lions Kluba Vogrsko. Predstavila sta se jim tudi nadarjena študenta glasbe, ki jima LK Vogrsko namenja štipendije za njihov študij. Čestitamo. (Na sliki ustanovni člani)

 


Z Lions Klubom Brnik v Škocjanskih jamah

Z Lions Klubom Brnik na čudovitem izletu v Škocjanskih jamah.

 


Prikazano 43 do 48 (od skupaj 56 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)

 

 

--