Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


02/02/15

Kako lahko prekrijemo vonj samice v času gonitve?


 

Ptički se ženijo in ljubezen je v zraku tudi pri psih, čeprav še ni pomlad. Običajno se ženijo spomladi in jeseni, a vsi, ki imate doma samice veste, da temu ni ravno tako. Težave pa poznamo tudi lastniki samcev, saj so predvsem oni, v času gonitve samice v njihovi bližini, čisto zmedeni.


Samica tik pred gonitvijo oddaja specifičen vonj, s katerim začara in privablja vse samce v svoji bližini, najtežje je seveda samcem, ki z njo živijo. Opazimo lahko tudi spremembo v njenem vedenju - nemir, neubogljivost in potepanje.

Da bi se izognili težavam, kot se nezaželjeni obiskovalci in seveda tudi olajšali tegobe samcev,  je najboljša rešitev, da zmanjšamo oz. prekrijemo specifičen vonj, ki ga samica oddaja. Sicer ga v celoti nikoli ne boste mogli zakriti, saj lahko psi zaznajo feromone tudi kilometre daleč. A vseeno vam bo pomagalo, da omilite zadeve.

2 enostavne stvari, ki vam bodo pomagale:

 

1.      KOPANJE

Seveda je v tem času priporočljivo pogostejše kopanje, saj samico tako ohranjamo čisto in tudi vonj je manjši. Uporabljamo nežen šampon, ki dobro opere dlako in ni agresiven, da ne dražimo kože. Vse to vam zagotavlja OVSENI ŠAMPON S SIVKO -  hipoalergeni šampon učinkovito očisti dlako in ohranja zaščitne lastnosti kože.

 

2.      PREKRIAVANJE VONJA S KLOROFILOM

Veliko vzrediteljev prisega na naravno in učinkovito metodo prekrivanje vonja samice v času gonitve s pomočjo klorofila. Klorofil je učinkovina v vseh zelenih rastlinah in jim daje značilno zeleno barvo. Kot učinkovina pa nikakor ne vpliva na hormone, tako da je varen za uporabo, saj ne bo prestavil ali vplival na samo gonitev.  Klorofil vam je v kombinaciji s poprovo meto na voljo v izdelku DE-TOX (Za razstupljanje telesa), ki bo poskrbel za nevtralizacijo neprijetnih vonjav in čiščenje organizma. Zaradi svojih lastnosti se izdelek izkaže kot odlična pomoč za prekrivanje vonja samic v času gonitve, predvsem pa olajšamo stresno obdobje samcem, saj je vonj samice zamaskiran. Odmerek prilagodimo glede na težo samice in jih začnemo dajati ob prvih znakih gonitve.

 

Zadeva je učinkovita in rešitve bodo veseli predvsem vzreditelji, saj so tako samci lažje v istem prostoru z gonečo samico. Ne bodo pa pozabili, da se samica goni, le tako zmešani ne bodo. Vseeno pa bi radi opozorili, da če načrtujete leglo, samici ne dajajte izdelka, saj se lahko zgodi, da samcu zaradi zamaskiranega vonja, samica ne bo zanimiva.

 

POSEBNA AKCIJA: na izdelek DE-TOX vam nudimo 20 % popust, zaradi krajšega roka uporabe (06.15). Akcija velja do odprodaje zalog. Popusti in akcije se ne seštevajo.

DE-TOX (Za razstupljanje telesa), 100 tablet        stara cena: 13,08 €         nova cena: 10,46 €.

 

 


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap