Dorwest - naravna prehranska dopolnila

Domov  . O nas  .  Trgovine  .  Povezave

 
 


 Naša ponudba  


ZA ZDRAVJE PSOV in MAČK

VSE ZA NEGO

KOMPLETI IZDELKOV

AKCIJA


 Problemi in rešitve NOVOKoža in dlakaMotnje prehranjevanjaProblemi z gibanjemProblemi urinalnega sistemaProblemi prebavnega sistemaGonitev, brejost in kotenjeUstna votlinaPrestrašenost / hiperaktivnostOstali problemi

 

 Novice


 Prijava
Up.ime:
Geslo:
Pozabljeno geslo?> Navodila za naročanje

> Mediji o nas

> Arhiv novic

> Pogoji poslovanja


  
 

 

 


15/02/15

KAKO IZBOLJŠAMO PIGMENT PRI PSU?V zimskem času veliko psov dobi, tako imenovani ˝zimski nos˝, ko pride do izgube ali bledenje pigmenta predvsem na območja nosu. 

Padec pigmenta se pojavi na nosu, očeh in ustih predvsem v zimskih mesecih in tudi pri psicah po gonitvi ali brejosti.  Do izgube pigmenta pride zaradi pomanjkanja mineralov, posebej železa in joda.

Naraven vir obeh omenjenih mineralov dobimo v Bezgov in koprivin ekstrakt, ki je posebej oblikovan za hitro povrnitve pigmenta. Uporaba je preprosta, saj ga dnevno dodajamo prehrani in z njem ne bomo vplivali na ravnovesje prehrane. Izdelek lahko brez skrbi uporabimo tudi v času brejosti in dojenja.

Alternativa za izboljšanje pigmenta je Kelp morska alga. Kelp vsebuje vse minerale in elemente v sledovih potrebne za telo, vključno z visoko vsebnostjo joda in železa. Veliko ljudi se odloči za dajanje Kelpa od jeseni do spomladi, da preprečijo izgubo pigmenta ter hkrati poskrbijo za hitrejšo menjavo dlake.

 

Za dosego najboljših rezultatov vam svetujemo, da od začetka uporabljate Bezgov in koprivin  ekstrakt za povrnitev pigmenta, nato pa ga zamenjamo s Kelpom za ohranjanje pigmenta. Pomembno je, da katerikoli izdelek dajemo minimalno en mesec za povrnitev izgubljenega pigmenta, saj gre za naravne zeliščne izdelke, lahko pa traja tudi 2 ali 3 mesece, da se pigment popolnoma povrne.

 

POSEBNA AKCIJA: pri obeh izdelkih vam na največja pakiranja ponujamo 15 % popust.

Akcija traja do konca marca 2015 oz. do odprodaje zalog. Popusti in akcije se med seboj ne seštevajo.

Bezgov in koprivin ekstrakt                    Kelp morska alga 

 


NULTA - izdelava spletnih strani Vse pravice pridržane - ADMIN

  Domov   |   O nas   |   Trgovine   |   Povezave   |   Sitemap