Nulta.com - izdelava spletnih strani, katalogov in trgovin


 Naša ponudba 

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Prenova spletnih strani

SEO analiza

  

 Primeri spletnih strani 

Servis izvenkrmnih motorjev

Salon pohištva Darsen

Seznam trgovin>>

  

 Reference in povezave 

Malice in kosila Koper

Restavracije in gostilne Koper

Apartmaji Izola

Science Box

Ideje za darila

Povezave in reference>>

  


10/01/10

Spletna predstavitev, katalog izdelkov ali prava trgovina?


Preden začnete postavljati svojo spetno stran se najprej vprašajte komu bo namenjena in kaj želite z njo doseči. Ko imate odgovor na to vprašanje si izberite eno od oblik vaše spletne strani: spletno predstavitev, spletni katalog ali spletno trgovino.

Spletna predstavitev

Spletna stran, njena funkcionalnost in oblika je odvisna od tega kaj želi obiskovalcu sporočiti. Popolnoma nepotrebno je denimo postvljati spletno trgovino za podjetnika, ki ima v Vrhniki obrat "MESNICA KNEZ", saj je namen njegove spletne strani predstavitev svoje dejavnosti, opis lokacije kje se nahaja, kontakti in podobno. Iluzorno je pričakovati, da bo mesar Knez prodajal suhomesnate izdelke preko spleta. Velika napaka pa je tudi razmišljanje da mesar Knez nima kaj delati na internetu. Internet je danes postal sredstvo prevejanja referenčnih informacij, zato mora tudi Knez predstaviti svojo mesnico. Že nekaj časa žal velja internetno pravilo "Če te ni gor, ne obstajaš!".

Spletni katalog

Po drugi strani obstajajo trgovske dejavnosti, ki zahtevajo oseben odnos pri prodaji in so zato popolnoma neprimerne za neposredno prodajo preko spleta. Prav zaradi preobilice faktorjev, ki vplivajo na ceno tovrstnih izdelkov ne morejo postaviti spletne trgovine s celotno funcionalnostjo. Škoda bi pa bilo, če bi se tovrstna trgovina odločila zgolj za predstavitveno spletno stran. Takšnim kot so denimo "SALON POHIŠTVA" predlagamo postavitev kataloga, ki je organiziran na način spletne trgovine in ima poleg podrobnega opisa izdelka tudi okvirno informativno ceno. Stranke stopijo v stik s prodajalcem preko maila, telefonsko ali osebno.

Spletna trgovina

Zadnja v verigi je spletna trgovina s popolno funkciomalnostjo nakupa. Če prodajate izdelek, ki je splošno znan, kateremu lahko definirate ceno in ga lahko jasno opišete predlagamo, da se odločite za postavitev spletne trgovine. Poleg zakonskih določil katere morate zagotavljati kot trgovec potrebujete še ustrezno programsko opremo. Eno takšnih orodij je NULTA - Trgovina, ki vam zagotavlja:

 • enostaven vnos neomejenega števila artiklov
 • nakupovalno košarico
 • jasno evidenco naročil
 • dodajanje novic na spletno stran
 • popolno avtonomnost upravljanja s spletno stranjo
 • brezplačno gostovanje in parkiranje lastne domene
 • avtomatska optimizacija za iskalnike

Za zgolj 12 €/mesec lahko jutri začnete prodajo preko spleta. Z enostavno prijavo v upravljalski modul NULTA boste odprli svojo trgovino, napolnili police in začeli prodajati.

Za ogled delujoče spletne trgovine obiščite stran enega naših prvih partnerjev Dorwest - prehranska dopolnila za živali.

 

Več nasvetov najdete v rubriki NASVETI ZA OPTIMIZACIJO.

 Deli z ostalimi

Prenosni računalniki, računalniki in oprema     fotoaparati, objektivi, spominske kartice    Tehtnice, radiatorji, oprema za dom in pisarno    fitnes, smuči, športna oprema    oblačila in obutev    LCD, Audio in video oprema    otroški vozički, posteljice, hojce, plenice, igrice...    pomivalni stroji, hladilniki in ostali gospodinjski aparati    aparati za striženje, depilacijo, termometri in ostalo    zimske, poletne gume, pnevmatike in dodatna oprema avtomobila    Spletna trgovina - spletna košarica

Kontakt Za spletne trgovine Optimizacijske povezave
 • Agencija G3 d.o.o.
  Ulica Talcev 14
  6000 Koper

  info(at)nulta.com